Atlas Cables Hyper DD Ultra får nytt supertest!

Atlas Cables gör kablar som transporterar signalen så oförstörd som möjligt från A till B. Allt skolboksmässigt konstruerat, med så väl ombesörjda elektriska egenskaper som bara går för varje prisnivå, vilket exempelvis har gjort att man utvecklat praktiskt taget alla kontakter helt själva. Det finns helt enkelt inget annat som uppfyller Atlas Cables krav.

Nya Hyper DD Ultra är den bästa signalkabeln i Hyper-familjen, där Ultra står för en RCA-kontakt med teflon-dielektrikum samt monokristallin OCC-koppar för att fullständigt matcha kabelns egenskaper.

DD, eller Dual Drain som det utläses, är en princip för hur skärmen ansluts för att ge en ännu mer omslutande effekt även över kontakterna där skärmningen (mylarfolie och kopparfläta) heller inte behöver vridas eller kontraheras. 

Hyper DD Ultra är en symmetrisk kabel med en ledare för signal och en för retur, båda i OCC-koppar, vilket är en hyperren, monokristallin koppar. Kontakterna kallsvetsas under extremt tryck direkt till ledarna, och med identiskt material uppstår renast möjliga signalväg, något som inte hade varit möjligt med lödning.

Hi-Fi World har testat Hyper DD Ultra och konstaterar att den är bland det bästa som finns att köpa, med detaljering, renhet och byggkvalitet som går utanpå det mesta.

Läs hela testet > 

Rek. pris för Hyper DD Ultra är 5.300 kr (1m).

Läs mer om Hyper DD Ultra >

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email