Atlas Cables

Atlas

Atlas Cables är kabelmärket som vinner över konkurrenterna i test efter test världen över, och nu finns de äntligen i Sverige!

Atlas Cables erbjuder konsekvent pålitlig spetsprestanda hela vägen från instegsnivå till de allra mest krävande av system med teknik som hyperrena, monokristallina ledare, avancerade isolationsmaterial med mikroporer, 100% skärmning med bl.a. lager i mylar, samt egenutvecklade kontakter som varken komprimerar kabeln eller behöver lödas.

Förklaringen till Atlas Cables framgångar ligger i att man själv utvecklar och specificerar alla ingående delar i sina produkter för att de skall kunna matcha eller överträffa allt annat, och att alla produkter genomgår rigorösa tester för att verifiera deras prestanda.

Istället för att försöka sticka ut med en enskild, uppseendeväckande aspekt som de flesta traditionella tillverkare gör, handlar Atlas Cables om ren forskning och utveckling med de absolut modernaste material och tillvägagångssätt som överhuvudtaget går att uppbringa.

Denna noggrannhet har lett till en otroligt imponerande meritlista med utmärkelser och testvinnare i press världen över, och att även den enklaste serien, Element, har utsetts till bästa signalkabel tre år i rad i brittisk press.

Atlas Cables har ett mycket brett sortiment, och i nivåer från högt till lågt. Högtalarkablar, signalkablar, digitala kablar, HDMI, USB, strömkablar, marknadens kanske mest kompromisslösa strömlister och mycket mer, gör det möjligt att välja Atlas för de allra flesta behov.

Atlas Cables kommer att kunna upplevas hos ledande hifi-butiker inom kort, så gör er redo för att höra vad era hifikomponenter verkligen kan!

Mer information kommer den närmaste tiden, men tills vidare kan ni läsa vidare på www.atlascables.com >

atlas connection

 

SENASTE ATLAS-NYHETER:

Atlas Equator Integra får OCC!
Den superpopulära RCA-kabeln Equator Integra har uppgraderas med mittledare i monokristallina kopparn OCC, vilket gör den till en ännu mer komplett instegsfavorit, med sin dubbla skärming, exceptionella elektriska egenskaper och
Läs mer >
Atlas Ascent Grun – Instegskabel med revolutionerande jord
Nu finns Ascent i ett helt nytt utförande, med Grun jordsystem, som tar alla störningar i jordplanet förbi elektroniken, men utan att kompromissa med skärmningens effektivitet. Grun har chockerat lyssnare
Läs mer >
Världens bästa! – del 3 – Kablar
Vi på Ljudtema är enormt stolta över att representera några av världens främsta tillverkare inom hifi och hemmabio. Ibland tycker vi dock inte att en produkt “bara” tillhör toppnivån, utan
Läs mer >
Vilka högtalarkablar till PMC?
Lanseringen av PMC har satt stora avtryck i hifi-Sverige, och med prestanda som oavsett storlek är i sin egen klass är det inte så konstigt. Det gör att allt fler frågor
Läs mer >
Atlas skivspelarkablar får topptester i Hi-Fi Choice!
Atlas Cables sätt att tillverka ändamålsenliga kablar med verifierbar prestanda av yttersta klass har gjort att allt fler går över till dem, vare sig det gäller högtalar-, signal-, ström-, digitalkablar
Läs mer >
Atlas Hyper 4K wideband HDMI passerar mätningarna!
Atlas lanserade tidigare i år sin nya Hyper 4K wideband HDMI med ambitionen att bygga världens mest högpresterande HDMI-kabel för användning i långa längder. För att klara de allra högsta kraven, d.v.s. 18Gb/s, drog man
Läs mer >

 

GÅ MED I LJUDTEMAS NYHETSBREV!

Som medlem kommer du att få nyheter, inbjudningar till exklusiva events, tillgång till särskilda kampanjer och annan spännande information. För att avregistrera dig, skicka endast ett email till info@ljudtema.se där du skriver “avregistrera mig från nyhetsbrevet”.

Kontaktinformationen kommer inte att vidarebefordras till tredje part, utan kommer enbart att användas för utskick från Ljudtema.

Skicka