Pro-Ject Elemental Music System med nyheten Juke Box E

Pro-Jects allt-i-ett-skivspelare Juke Box har funnits i olika inkarnationer tidigare, men i och med lanseringen av nyheten Juke Box E har man träffat mer rätt än någonsin. I kombination med Speaker Box 5 får vi Elemental Music System!

Inga genvägar är tagna. Riktiga högtalare, en seriös skivspelare, välspelande förstärkare med såväl analog ingång som Bluetooth-mottagning. Det gör att Elemental Music System faktiskt kan spela nästan vad som helst. Strömma musik direkt från din telefon, snurra vinyl, eller koppla in en helt annan extern källa.

Vill man ha ännu bättre ljud går förstås den förmonterade pickupen Ortofon OM5e att uppgradera med ännu bättre nål i OM-serien.

Dessutom låter det på en helt annan nivå än vad man normalt hittar i prisklassen, där ljudlimpor dominerar. Men som alla välljudsälskare vet så är det något helt annat att ha två högtalare istället för en!

Vi pratar stereoperspektiv, upplösning, musikaliskt engagemang av hög klass! Att systemet dessutom är läckert till tusen, och även har fjärrstyrning (vilka skivspelare har det?, gör det bara ännu bättre! Med tonkontroller direkt från fjärrkontrollen går ljudet enkelt att finjustera till rummet från lyssningspostitionen.

Rek. pris för Elemental Music System är 6.995 kr, och det finns i vitt, rött eller svart.

På egen hand har Juke Box E ett rek. pris4.995 kr.

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email