TIDAL till Pro-Jects Stream Box-familj

PJ-BD-StreamBoxRS-silver_tidal

TIDAL kommer nu till Pro-Jects Stream Box-familj av strömmande musikspelare.

Uppdatera genom att gå in i “Setup” – “General” – “Software Update”, och uppdatera också Box Control App till senaste version. Logga sedan in med ditt konto i appen för att få tillgång till TIDALs över 30 miljoner låtar i lossless-kvalitet (kräver TIDAL HiFi).

Pro-Jects Stream Box-familj har dessutom redan stöd för Spotify, och är förstås också UPnP-kompatibla, vilket är grunden för att spela upp den egna musiksamlingen på bästa möjliga sätt.

På bilden syns Stream Box RS, Pro-Jects absoluta referensmodell, med balanserad konstruktion och ett dual-mono utgångssteg med trioder! DACen är den absolut finaste selekteringen av välrenommerade PCM 1792A, och tillsammans med såväl analoga som digitala ingångar samt en ALPS volymkontroll är den också ett komplett försteg av mycket hög klass.

Läs mer om hela Stream Box-familjen här >

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email