Arcam får supertest i Hifi & Musik

Arcam FMJ A39

Att Arcam har tagit stormsteg framåt med sin senaste generation förstärkare har inte undgått många. Brittiska What Hi-Fi har t.ex. utsett FMJ A19 till årets bästa integrerade förstärkare hela två år på raken! Inte heller Hifi & Musik har missat uppståndelsen, och i sitt omfattande test i nummer 4/2015 inte bara prisar FMJ A39 som “musikens beridna ryttare” utan också chockas av dess enorma kraftresurser och kontroll även över riktigt stora och tunga högtalare.

Anledningen är förstås Arcams nylanserade klass G-teknik som genom nästan 40 års erfarenhet kunnat förfinas till nivåer som inte ens har varit nåbara via Arcams separata för- och slutsteg i high end-klass! Med andra ord trumfar FMJ A39 alla tidigare Arcam-förstärkare, och då är fortfarande superreferensen FMJ A49 kvar ovanför…

Arcam FMJ CDS27

I recensionen jämförs universalspelaren FMJ CDS27 med tidigare generations modell av FMJ-spelare som, trots ett närmare dubbelt pris då det begav sig, får se sig rejält slagen. Därmed är också CDS27 den bästa musikspelaren hittills från Arcam, för att inte tala om den mest mångsidiga med sina funktioner som nätverksspelare.

Läs testet i nummer 4/2015, och provlyssna själv kombinationen hos någon av våra Arcam-återförsäljare. För även om du varit ett Arcam-fan sedan tidigare, är detta bättre än vad någon vågat hoppas! Och för de som önskar sig Arcams revolutionerande förstärkarteknik men FMJ A39 ligger lite utanför budget, har vi mycket spännande nyheter alldeles runt hörnet!

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email