FMJ Hemmabio

Arcam   ı   FMJ Stereo   ı   FMJ Hemmabio   ı   rSeries   ı   Solo

arcam_avr_2013

Arcam har ett rykte om sig att göra produkter för hemmabio som inte bara är fantastiska för film, utan också gör musiken rättvisa. Tack vare sitt genuina kunnande av hur man bygger välljudande hifiprodukter, i kombination med teknisk spetskompetens när det kommer till ljud- och bildbehandling, kan man skapa unika produkter som tar oss djupare in i både film- och musikupplevelser.

Arcams hembiosortiment tar med sin senaste generation stormsteg framåt och presterar såväl två- som flerkanalsljud på en högre nivå än någonsin tidigare. Funktioner som stöd för de moderna superljudsformaten Dolby True HD och DTS HD Master, Arcams egen auto-setup med rumskorrigering, samt inbyggd nätverksspelare av riktigt hög klass är standard på samtliga receivrar/processorer. Dessutom finns apparna Arcam Songbook och ArcamRemote för att styra den inbyggda nätverksspelaren resp. receiverns funktioner.

Att alla produkter är av FMJ-standard innebär också att en rad tekniker för att garantera högsta möjliga prestanda har implementerats, som Arcams ”Mask of Silence”och chassin i ”Sound Dead Steel” vilket närmast eliminerar mikrofoni. Parat med en ljudkvalitet som är betydligt högre än hos alla tidigare generationer, är Arcam det självklara valet för verkligt välljudande film- och musikupplevelser.

A/V-receiver

AVR380_frilagdAVR380
AVR380 är instegsmodellen i Arcams nya generation av flerkanalsreceivers. Precis som sina större syskon har den Arcams nya processorplattform, och en förbättrad slutstegskonstruktion jämfört med sina föregångare. Dessutom finns en utmärkt välljudande nätverksspelare, samt all bild- och ljudhantering hembioälskare suktar efter, t.ex. Arcams egenutvecklade rumskorrektion och auto-setup, framtidssäker 4K “Ultra HD”-uppskalning, robust HDMI-handskakning och mycket mer. Kort och gott är det här som riktigt bra hemmabio börjar!

 

AVR450_frilagdAVR450
AVR450 har precis samma funktionalitet som såväl AVR380 som AVR750, men trumfar sitt mindre syskon genom först och främst en betydligt mer påkostad och kraftig nätdel, som ger såväl ännu bättre ljudprestanda, men också mer effekt.

 

 

AVR750_frilagdAVR750
AVR750 är den bästa  surroundreceiver Arcam någonsin byggt, men också den bästa stereoförstärkaren! Den nya processorplattformen, parad med en kompromisslös nätdel och helt nya slutsteg i klass G, gör den till ett absolut monster. Avnjut tvåkanalsljud som får det att vattnas i munnen även på den mest inbitna audiofilen, och lägg till ett filmljud med en precision, detaljering, dynamik och kraft som inte ligger något efter. AVR750 är verkligen något väldigt speciellt!

 

A/V-processor & slutsteg

AV888AV950
Processorn AV950 är lika funktionellt kompetent som AVR750, men med en prestanda utan kompromisser, och en betydligt mer påkostad konstruktion i alla kritiska delar. T.ex. har alla DAC:ar internt bytts ut mot samma typ som sitter i referens-DACen FMJ D33. AV950 sätter en ny standard för Arcams hemmabio och är i kombination med P777 något av det allra bästa som överhuvudtaget går att köpa.

 

P777P777
Slutsteget P777 ger kraft nog att driva även riktigt stora högtalare till öronbedövande nivåer, alltid med samma kristallklara, dynamiska precisionsljud man förväntar sig från Arcam.

 

 

BluRay-spelare

BDP300

BDP300
Arcam har endast en BluRay-spelare i sitt sortiment, men vilken spelare sen! Bilden levereras genom en extremt ren signalväg direkt till utgångarna, med digital videoklockning av absolut högsta klass. Ljudet är minst lika väl ombesörjt och vare sig man man använder digitala eller analoga utgångar, spelar BluRay, DVD eller CD ger BDP300 fantastiska ljudupplevelser.


Arcam
   ı   FMJ Stereo   ı   FMJ Hemmabio   ı   rSeries   ı   Solo