Meridian 218 Zone Controller

Meridian 218 är det måttfulla namnet på en lika diskret produkt som gömmer fantastisk kapacitet under huven. 218 är nämligen det funktionsmässigt närmaste man kommer vår mest populära produkt i 800-serien, 818, utan att knäcka bankkontot samt i ett betydligt nättare format.

Med en inbyggd zonspelare för Sooloos samt stöd för MQA, är 218 redo att spela upp musik hela vägen till den auktoriserade studiokvalitet som just MQA innebär.

218 är dessutom ett komplett försteg och kan kopplas direkt till ett analogt slutsteg eller via SpeakerLink-kontakterna till ett par DSP-högtalare. Det gör den till den mest mångsidiga partnern under 818, att ackompanjera ett par av Meridians digitala högtalare.

SpeakerLink finns även som ingång tillsammans med en rad både digitala och analoga in- och utgångar. Dessutom har 218 lipsync, sin egen app för kontroll, samt smidig integration med styrsystem. Tack vare sin litenhet och ringa värmeutveckling är 218 förstås också idealisk i installationer där högsta prestanda och bred funktionalitet är ett måste, samtidigt som den kan rackmonteras.

Rek. pris för 218 är 11.000 kr.

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email