Arcam Solo Movie – Kompakt hemmabio med Class G!

arcam-solo-movie-pic11_arr_small

Arcams Solo-familj har varit en gyllene standard för högpresterande allt-i-ett-lösningar när det handlar om såväl musik som film. Nu lanserar man två helt nya produkter fullspäckade med alla de landvinningar man gjort de senaste åren och först ut är Solo Movie.

Arcam Solo Movie är en mycket kompetent allt-i-ett-produkt med samma BluRay-plattform som Arcams UDP411 vilket innebär såväl uppspelning av skivor som strömmande filer i absolut toppklass.

Men det som gör att man höjer extra mycket på ögonbrynen är att det i detta kompakta chassi faktiskt ryms fem kanaler med Arcams Class G-förstärkning! Det innebär superba kraftresurser parat med klassledande ultralåg distorsion. Kort sagt kommer Solo Movie att ge fullskaliga filmupplevelser det lilla formatet till trots!

arcam-solo-movie-pic14_small

Solo Movie stoltserar även med Arcams Bluetooth-teknik från CSR som ger 30-50dB bättre dynamikomfång än konventionella lösningar, avkodning av alla relevanta ljudformat, en FM/DAB-tuner samt en uppsjö av såväl analoga som digitala ingångar.

Men centralt som alltid för Arcam är absolut prestanda, och Solo Movie kommer varken att göra musik- eller filmälskarna besvikna!

Rek. pris är 27.900 kr och den finns att uppleva hos våra Arcam-återförsäljare inom kort!

arcam-solo-movie-life1-2_small

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email