Arcam FMJ A49 – En absolut referens!

arcam-a49-1Arcam lanserar nu sin överlägset bästa förstärkare genom tiderna – FMJ A49. Varenda detalj är tagen till sin spets, och drar nytta av nästan fyra decenniers kunnande från Arcam för att leverera en så kompromisslös återgivning som möjligt.

Klass G-teknik i Arcams tappning garanterar exceptionella kraftresurser, varav de första 50W är i ren klass A. Trots alla muskler är distortionen mindre än en tusendels promille, och denna kombination av frustande urkraft och exceptionell kontroll, detaljering, renhet och transparens måste bara upplevas. FMJ A49 driver därför även de största och mest komplicerade av högtalare med lätthet, samtidigt som den släpper igenom även de minsta och mest finstilta skeendena i musiken.

FMJ A49 är därmed en av de allra bästa förstärkarna som någonsin byggts, och ett måste att provlyssna för alla som söker verkligt kompromisslös återgivning, men till ett pris som bara är en bråkdel av konkurrenternas toppmodeller.

Läs mer om Arcam FMJ A49 >

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email