Arcam airDAC

Arcam airDAC

Arcam airDAC är inte bara en av de allra första DAC:arna med AirPlay, den är faktiskt också en nätverksspelare (UPnP), vilket gör den till den perfekta allt-i-allo-maskinen för att få riktigt bra ljud ur allt från sina musikfiler till strömmande tjänster som Spotify och Wimp Hifi.

Arcam är kända för något av branschens mest gedigna och mångåriga kunnande inom DAC-teknik, och man har idag ett mycket brett sortiment från högpresterande instegsmodeller, till kompromisslösa FMJ D33. Nu lanserar man en ny typ av DAC, som är den första vi känner till med AirPlay inbyggt.

Men det är bara början! Tillsammans med en nätverksspelare med UPnP-stöd, samt såväl analoga som digitala utgångar, kan den utgöra allt från grundbulten i ett lika mångsidigt som välljudande system, till en perfekt brygga mellan highend-system och strömmande tjänster som Spotify och Wimp Hifi.

238_large

Arcam airDAC har dessutom såväl optisk som koaxial ingång, och möjlighet till både trådlöst och trådbundet nätverk.
Läs mer om Arcam airDAC >

Dela med dig på Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email